Verdens beste artist

.. er Justin bieber!

Jeg er så lei av at folk skal si dritt om en gutt jeg virkelig liker kjempe godt! Selv om dere ikke liker han, så gjør jeg det. Og jeg kan bli kjempe lei meg noen ganger når dere sir stygge ting om han. Men måten jeg viser det på, er og bli forbanna! Jeg klikker helt og kan slå til dem som sir det. Jeg er en stor fan av han, og elsker hele han! Jeg syns han er helt strøken og nydelig. Hører og ser videoer av han at han er super grei mot alle! Og han gay? Kafan?! Han har/hadde den fineste Selena Gomez jenta. hun er sykt pen, og mange misunner hun! Til og meg jeg gjør det. Og han er ikke "gay" da? Han er en ren vanelig gutt. Han har et sykt kult hår som mange elsker. Og han har den fineste stilen gutter noen gang kunne drømmt om! Han har kjempe råe bukser, skoene hans er så kul at jeg ikke har ord! Og såååå mange par!! Genserne/T'sjortene er herlige, og smykkene osv er kjempe fine! Og skjønner ikke hva folk har imot han egentlig. Han blei mærka på youtube får noen år siden! Han er en hærlig gutt med en nydelig smil. Virker alltid glad og tar seg tid til fansen! Det er en gutt mange kan misunne. Og det værste av alt er at det va en facebook side, at noen hadde tænkt og skyt han i Peru trur jeg det var! Og det er jo helt sykt. Tru kor lei seg fansen i Peru blei når de fikk vite at han ikke kunne kom pga han kanskje blei skutt og drept. Når jeg fikk vite det, og begynnte nesten og skrike. Jeg blir veldig fort lei meg når jeg får vite sånt! Og jeg får tårer av sangene hans noen ganger, siden stemmen hannes gjør at det presser ut tårer fra øynene mine. Og når jeg så Never Say Never, så satt jeg og hyla, klarte ikke sitt i ro, kunne ikke lene meg bak, satt bare bøyd fram mot tven og smile hele filmen! Men en gang fimen starten ble jeg helt vill og ble så glad. Og nå maser jeg hver dag på Mamma at hun skal kjøpe en Justin Bieber hettegenser til meg som jeg har funnet! Men så glemmer jeg det av og blir bare tull. Men får den sikkert snart♥  Justin vant nå på Søndag to Mtv bokaler. Fikk ikke se det, jeg var hos Lone der og da! Så jeg så det i går. Men det blåste sånn at tven hakka hele tiden, og fikk ikke se mye! Men høydepunktet var og se Justin vinne pisene. Jeg satt der lenge og ventet, så vant først Katy Perry, så var det noen som opptredde, og etter en stund så var det hannes tur og få en pris! Og den prisen var for "Beste mennelige artist" tror jeg. Det var mange andre manne artister som kunne vinne! Men det var Justin Bieber som vant. Lett fortjent sier jeg bare! Og han har ikke vert så kjent lenge engang. Men han er bare helt fantastisk så det var forventet at han vant! Jeg tror han vant en til pris også, men fikk ikke sedd det pga vinden ute..


Der vant han to stykker ♥


SÅ SANT SÅ SANT!!!


Justin bieber 2008Justin Bieber 2009

Justin Bieber 2010


Justin Bieber 2011


Og på Søndag va han så nydelig ♥♥♥

4 kommentarer

08.nov.2011 kl.19:03

Er ikke spessielt en fans,

men bra skrevet!!

Maiken Rykkje

08.nov.2011 kl.19:05

Anonym: Hehe, Tusentakk!

gusipiha13

08.nov.2011 kl.20:50

Herregud, du e drit flink å skriv Maiken.. Bynt serr og skrik når æ læste dette, bra skreve<3 og æ e helt enig md dæ!! Æ ekke verdens største fan, men æ lika han og hør på sangan hannes osv..

Setter pris på om du besøker og kommnterer min blogg :))

Maiken Rykkje

08.nov.2011 kl.22:14

gusipiha13: Tusentakk! Tnaw, trenger ikke være en fan fordi man liker musikken hans. Er jo det som teller mest!

Ja, skal ta en tur innom!:)

Skriv en ny kommentar

Maiken Rykkje

Maiken Rykkje

13, Fauske

Er ei jente på snart 14, som blogger om hverdagen min for det meste. Hvis du ikke har noe fint å si, så la vær. Ha det fint!:)

Kategorier

Arkiv

hits