Tirsdag

Hoola!

Det er verdens kjedeligste uke. Selv om det er bare Tirsdag! Jeg kom hjemm dra skolen akkurat får en time siden. Jeg har spist, og sitter bare sotte hær og kjedet meg.

Hehe, glemmte faktisk av at jeg hadde begynnt og blogge i gjenn! Derfor ble det 0 blogging på meg i går. Det er litt domt, siden jeg har bestemt meg og blogge masse nå som det nermer seg vinteren! Jeg har ikke så mye og gjøre nu for tiden. Er jo ikke trening eller noe! Er helt sinnsykt trøtt om morningene nu for tiden. Det regner og blåser, og da blir man mere trøtt! Jeg sovner av på et minutt nesten. Men jeg klarer nu og våkne når jeg skal på skolen så det går bra! :)

Akkurat nå er kameraet mitt tomt får strømm. Så blir ikke outfit bilder akkurat i dette innlegget! Det kan komme senere i dag. Og det kommer også et innlegg om verdens beste artist senere! Følg med, så får du vite hvem det er.2 kommentarer

lonesolhaaug

08.nov.2011 kl.17:15

Justin Bieber! hihihi :-D

Maiken Rykkje

08.nov.2011 kl.19:04

lonesolhaaug: Rett! :)

Skriv en ny kommentar

Maiken Rykkje

Maiken Rykkje

13, Fauske

Er ei jente på snart 14, som blogger om hverdagen min for det meste. Hvis du ikke har noe fint å si, så la vær. Ha det fint!:)

Kategorier

Arkiv

hits