Overnatting

Hei!

Kanskje noen av dere vet at Lone sov hos meg i natt! Var kjempe koselig. Jeg kan fortelle litt om hva vi gjore i går! Vi dro til Fauske i 12-1 tiden. Vi dro i gata og gikk og så litt og sånt. Så kom Hege og skulle være i lamme oss♥ Var godt og være litt sammen med henne nå.. Og ikke bare sitte på facebook og snakke hele tiden! Så dro jeg og Lone og tokk solarium. Var deili, men ble ikke så brun! Fikk litt skille, men ikke mye. Så ble vi hentet av Mamma og dro hjemm! Så planela jeg og Lone at hun kanskje kunne sove hos meg siden det er kanskje et halvt år siden nå at hun sov hær. Så gjore vi det og hun kom til meg i halv åtte tiden. Så hadde vi det koselig og satt på facebook og snakket med folk og pratet med Mina på telefon! Så fant vi ut at vi skulle ha en photoshootav meg. Og dere så kanskje noen av bildene i går av mitt gjesteinnlegg. Men dere skal få se de andre også!Det var noen av dem! Beste fotograf Lone♥ 


Lone vekkte meg i dag ca i et tiden. Hun sa at strømmen var gått og når hun satt på do for lyset av, og hun trodde det var jeg som køddet med hun. Så åpnet hun døren, og jeg lo og sov enda! Så var det strømmen. haha! 

I dag skal jeg kanskje til Lone og så skal vi kanskje finne på noe med Endre! En god venn : ) Men blogges senere ♥

3 kommentarer

anonym

06.nov.2011 kl.16:14

hærre gud ka fette ho du e!<3<3

Maiken Rykkje

08.nov.2011 kl.15:45

Takk!

Hege Mari

12.nov.2011 kl.22:38

hihi, va koselig! <3

du e så fin snuski! ;€

Skriv en ny kommentar

Maiken Rykkje

Maiken Rykkje

13, Fauske

Er ei jente på snart 14, som blogger om hverdagen min for det meste. Hvis du ikke har noe fint å si, så la vær. Ha det fint!:)

Kategorier

Arkiv

hits