Gjesteinnlegg!

Nå er det Lone som blogger. Jeg har tatt bilder av Maiken, redigert noen av de, og lagd et helt enkelt design til henne som hun kan bruke i mellomtiden til hun finner et annet hun liker. Jeg kan jo fortelle litt om vennskapet vårt, så har jeg noe å blogge om:)

Jeg og Maiken ble kjent da vi begynte på fotball i 2.klassen. I 3. begynte vi å være mer sammen siden pappa hadde flyet sitt nedfor huset hennes. Vi gikk på hver vår skole, men vi var ganske mye sammen på sommeren, da det var flysesong. Vi holdt sammen helt til 5.klassen, da vi begynte i samme klasse. Vi var bestevenner, og i desember i det året begynte vår "skate"-periode. Vi gikk med stooore klær, noe merkeklær og var i skatehallen hver mandag nesten (da var det kun jenter som hadde tilgang på hallen). Vi var også på girl skatecamp i både 2009 og 2010, og hadde det veldig gøy. Men da vi begynte å bruke sminke, som var i 7. ble vi litt mer jålete, og det ble mindre og mindre skating. Vi hadde en del fotballtreninger, så vi prioriterte det i stedet, og i starten av 8. slutta jeg helt å skate. Tror egentlig at Maiken også har slutta med det, men vi har tenkt lenge på å dra en tur dit for å se om vi kan noe enda. Vi var jo ikke så veldig gode, men vi kunne to-tre triks. 

I 7. og 8. har vi ikke vært så masse sammen, men tror egentlig vi bare trengte å være sammen med noen andre. Nå er vi like gode venner som før, og har det kjempegøy! Vi har forandra oss veldig, både på utseende og personligheta. Men vi tror det har gått rette veien. Men nå er det vel nok om det, men nå visste du kanskje litt mer om Maiken og hennes venner. hahah!


Profilbildet til Maiken♥ Jeg er fotograf

(Lasta opp bildene i den størrelsen jeg bruker på bloggen min, derfor er de litt fucka)
Såå, hva synes du?

-Lone Solhaug

2 kommentarer

Malin

06.nov.2011 kl.13:08

Kjempe fine bilder, bra skrevet ! :)

Maiken Rykkje

06.nov.2011 kl.14:30

Malin: Tunsentakk! :)

Skriv en ny kommentar

Maiken Rykkje

Maiken Rykkje

13, Fauske

Er ei jente på snart 14, som blogger om hverdagen min for det meste. Hvis du ikke har noe fint å si, så la vær. Ha det fint!:)

Kategorier

Arkiv

hits