Beklager

Heei!

Jeg beklager masse for at jeg bare kutta helt ut og blogge uten og si i fra eller noe! Jeg sitter hver eneste dag og leser mange blogger og blir litt snurt hvis dem ikke gidder og blogge. Og da kan jeg tenke på meg selv, når jeg ikke gidder og blogge og jeg har en del lesere som jeg bare kutta helt ut :/ Og jeg har så kjempe masse tid som jeg kan blogge på istdet får og bare sitte og gjøre det samme hver eneste dag!

Dagene mine går sånn at jeg våkner, går på pcn og ordner meg og spiser osv.. Så drar jeg på skolen! Og er det til den slutter(14.35). Så kommer jeg hjemm og tar og lager meg mat og setter meg på pcn(msn,facebook,spotify,skype osv..), og har nesten aldri lekse som må gjøres! Vi gjør dem på skolene elns.. Og på pcen sitter jeg til dagen er slutt nesten. Men jeg er jo ofc på fauske og tar sol eksempel og er i lamme venner osv! Men poenget mitt er at jeg sitter så utrolig mye på pcn, så kan godt begynne og blogge i gjenn!: )

 

 

 

Én kommentar

04.okt.2011 kl.19:19

Bra!

Skriv en ny kommentar

Maiken Rykkje

Maiken Rykkje

13, Fauske

Er ei jente på snart 14, som blogger om hverdagen min for det meste. Hvis du ikke har noe fint å si, så la vær. Ha det fint!:)

Kategorier

Arkiv

hits