Orienterings poster

Wohoo! Nettop komment hjemm fra og gå Orienterings poster. Jeg gikk i lamme Mamma, Pappa og min kjære hund,Max! Jeg ble med dem fordi jeg har jo egentligt ikke så mye bedre og gjøre hjemme, så jeg ble med dem!

Vi kjørte inn jorbrud tror jeg, også langt inn dær til vi kom til dær vi skulle begynne og gå! Jeg brydde meg ikke så mye om postene, jeg gikk bare med Max og koste meg! Mens Pappa for og letet etter postene og Mamma plukket målte. Jeg og Max var alltid fremst og dem var bak oss, fordi Max er mest opptat av og være fremst, og han går så sykt fort! Det var en fantastisk koselig tur. Men det jeg hatet var alle myggene og fluene osv.. Men hadde heldig vis myggspary!

Sorry, jeg tokk desverre ikke med kameraet! Fordi jeg for jo og dro på Max hele tiden, og da gadd jeg ikke å dra på kameraet også! Men angrer faktisk litt på at jeg ikke tokk det med meg. Var bare helt nydelig noen plasser!Haha, veldig dårlig og styggt bilde! Men det eneste jeg har som jeg tokk før jeg dro.


Men skal hoppe i dusjen nu!  Blogges♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maiken Rykkje

Maiken Rykkje

13, Fauske

Er ei jente på snart 14, som blogger om hverdagen min for det meste. Hvis du ikke har noe fint å si, så la vær. Ha det fint!:)

Kategorier

Arkiv

hits