i dag har jeg..

Kjedet meg som vanelig! Sorry fordi jeg ikke blogget i dag. Det var fordi jeg ikke hadde noe og blogge om!

Det eneste jeg har gjort i dag var at jeg var på Fauske og handlet litt sammen med Mamma, også dro jeg hjemm og kjeda meg.. Jeg har aldri i mitt liv sedd så mye på nyhetene som jeg gjore i går og i dag! Det er så utrolig trist, også syns jeg det er spennende og se på hva som skjer vidre. Håper jo at alt vil gå bra, og at dem finner alle!

Og i går blogget jeg om den fryktelige dagen da alt skjedde! Og da var det 20-30 som ble døde på utøya. Og først var det 10, så ble det 20-30, og nu er det 85 + 7 som ikke overlevde bombene i Oslo! Det er så kjempe trist og tenke på...... :(

Men han er jo syk, så han kan jo ikke styre seg selv nesten! Og tenk at en 32 åring lager bomber i Oslo og ødelegger masse og skader folk og sist men ikke minst dreper folk... + at han drar ut på en øy med masse uskyldige ungdommer og skyter på dem! Syking..

Jeg vil jo egentlig ikke ha et bilde av han hær på bloggen min.. Men til dere som ikke vet hvor grusom han er, er dette et bilde :Huff! Og det er noe rart... Jeg har en følelse på at jeg har sedd han før :s Og det er en ekkel følelse!

 

Blogges♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maiken Rykkje

Maiken Rykkje

13, Fauske

Er ei jente på snart 14, som blogger om hverdagen min for det meste. Hvis du ikke har noe fint å si, så la vær. Ha det fint!:)

Kategorier

Arkiv

hits