Utrulig fryktelig dag..

Hærregud! Det som har skjedd i Oslo er bare helt sykt. Jeg syns det er så sykt trist at det er masse bygninger som er ødelagt og masse folk som er savnet og skadd.. Det er bare så trist og tenke på! Jeg har ikke blogget så mye pga at jeg har sotte framfor tvn hele tiden og sedd på nyhetene om hvordan det går dær og om de finner folk osv.. Det er så domt at folk er så domme og gjør sånt! Jeg håper at de finner ut så fort som mulig hvem det var som gjore det.

Også det som skjedde på Utøya er bare helt ufattelig trist.. Tenk og vær en så dum mann og kle seg ut som en politimann og lokke ungdommene til seg og skyte dem! Og det var 700 ungdommer dær på sommer-leir og koset seg, så kommer en falsk politimann og skyter på dem! Går det ann og være så dum?

Og alle sprang ut vinduer og dører og var kjempe redde og sprang ned til havet og gjemmte seg bak steiner og i skogen og i bergene, og noen tok faktisk av seg klærnene og skulle svømme over til den andre siden! Det var sikkert mange som var i skjokk, og jeg tipper alle skrek og ville hjemm til familien.

Og det var jo noen som kom over til andre siden av og svømme! Og jeg tipper det var kjempe langt og svømme. Også var det 20-30 som døde av og bli skutt, og jeg vet ikke om dem har skjekket om det var noen som drukknet når de skulle svømme over! Men det er eksempel hele klassen min som ville ha blidd død! Så mange er det. Kjempe trist..

Og INGEN skal få gjøre Norge reddere, og ingen skal få ødelegge Norge! De som gjore dette bombe sprenget skal få en hard straff!Hvil i fred♥

3 kommentarer

23.jul.2011 kl.02:08

Bra skrevet! rip alle som døde <3

23.jul.2011 kl.07:38

Kondolerer så mye til familie og venner</3

Malin ://

23.jul.2011 kl.15:57

Det var over 84 folk som døde på utøya!! :// sikkert flere ågså!! ://

Skriv en ny kommentar

Maiken Rykkje

Maiken Rykkje

13, Fauske

Er ei jente på snart 14, som blogger om hverdagen min for det meste. Hvis du ikke har noe fint å si, så la vær. Ha det fint!:)

Kategorier

Arkiv

hits